2010. július 1., csütörtök

Az LMP iroda Szegeden örökbe fogadna bútorokat

Kedves Szimpatizánsaink,

továbbra is gőzerővel folyik itt Szegeden szervezetei kereteink kiépítése. (Sajnos mostanában emiatt is lehet kevesebbet hallani tevékenységünkről, azonban mostanra megalakult munkacsoportjaink lassan hozzák első elképzeléseinket is Szeged szerintünk kívánatos jövőjével kapcsolatban, amiről mindenképpen írunk Önöknek.)

Nagy előrelépés szervezetünk életében, hogy júliustól sikerült egy irodát szereznünk (címe: Kossuth Lajos sgt. 55.). Az iroda megszerzése elsősorban Oláh Péter társkoordinátornak köszönhető.

Tekintettel arra, hogy egyelőre biztosan nincsen saját erőnk berendezni irodánkat, ugyanakkor berendezés nélkül nemigen tudjuk azt kihasználni, egy kéréssel fordulunk Önökhöz: amennyiben van felesleges bútoruk/irodai eszközük/számítástechnikai berendezésük, jelezzék azt Péternek (petola@gmail.com), hogy mihamarabb ki is használhassunk az iroda adta lehetőségeket. (Péter saját megfogalmazásában "az iroda berendezése jelenleg 78% nitrogént, 21% oxigént, és 1% egyéb gázt foglal magában", ezért is van szükségünk az esetleges felajánlásokra.)

Azaz, ha van tudomásuk használható székekről, asztalról, vagy egyéb irodabútorról, jelezzék azt Péternek, az iroda szívesen örökbe fogadná őket.