2012. február 21., kedd

Torkoskodjon a vonatokon!

Torkoskodjon a vonatokon! 50%-os kedvezménnyel várja az utasokat az étkezőkocsikban a vasúttársaság

Budapest, 2012. február 21. – A MÁV-START Zrt. idén is csatlakozik az immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő, népi hagyományt idéző Torkos Csütörtök akcióhoz. A személyszállító  vasúttársaság 50%-os kedvezménnyel várja mindazokat, akik ezen a napon nemcsak az utazásukhoz, hanem gasztronómiai kirándulásukhoz is a vasutat választják.

 A személyszállító vasúttársaság február 23-án, csütörtökön közel 50 járat étkezőkocsijában várja szeretettel utasait a Torkos Csütörtök elnevezésű program alkalmából. Az utasok számára  a vasúttársaság a belföldi InterCity vonatokban és a nemzetközi viszonylatban közlekedő étkezőkocsikban 50 %-os kedvezményt nyújt az étlapon szereplő kínálatból. Az engedmény az Utasellátó étkezőkocsikban elfogyasztott ételek és egy hozzá választott ital árára vonatkozik.

Torkos Csütörtök napján a vasúttársaság széles étel- és italkínálattal várja az utasokat, akik belföldön Pécsre, Debrecenbe, Miskolcra, Nyíregyházára valamint Budapestre utazva vehetik igénybe a sajátos atmoszférájú étkezőkocsik kedvezményes szolgáltatásait.

A nemzetközi utazások hangulatát megalapozza, esetleg lezárhatja egy finom, étel vagy ital, valamint az udvarias kiszolgálás. A nemzetközi forgalomban közlekedő étkezőkocsikon az akció napján Biharkeresztes és Hegyeshalom határállomásig vehető igénybe a kedvezmény.

Torkos Csütörtökön az első, étkezőkocsival közlekedő vonat Hamburgba indul 5:25-kor a Keleti pályaudvarról, míg az utolsó szerelvény, amelyen akciós étel- és italkínálat igényelhető, a Hámor InterCity, amely 19:54 kor indul Debrecenből Nyíregyházára.

MÁV-START Zrt.