2010. május 6., csütörtök

Szarvasbébi talpszagok

Blaszfém és perverz internetes beszélgetések, szerelmeslevél írás: humaniórák vagy haláltánc. Szarvasbébi talpszagok mindenfelé: lesz tavasz és gyenge kapcsolatok. Evangélikus társkeresés e magányban. Preferenciák, preferenciaküszöb, termékéletgörbe. Meztelen úszás, majd meztelen tusolás. A nullánál is kevesebb. Nem találom a helyem. A kínai halottas urna két füle és egy részvét sms. Profán ima születésnapra. Béke poraira (latinul)!

Velem jár a pasim, és ismét fel van regizve a társkereső oldalra. Oké, néhány gondolat erről az információról. Mert mikor is szakíts a férfival? Ha rajtakapod a köldök nélküli szexen kétegyházi kurvákkal a kőszegi katonaiskolában, és közben szól a zenés részvét a lengyeleknek.

A húgom meztelenül, a feleségem pedig perverz, ez voltaképpen a házhoz hívott pornó, vagyis szex a feleségem jelenlétében. Modern házasság. 

Még nem tudom, hogy angyalbeszéd-e, vagy punciposzt, mert a nők nem kurvák, csak néha férfiként viselkednek (Csernus). 

A szerelem fáj, főleg ha reménytelen. A szex a lényeg. Dénesnek, az alulszocializáltnak, előkerült a régi szerelmes levele az üzemi lapban. A válasz rövid volt: antitröszt (vendégszöveg?). Aztán csak a bérlistát figyelte (sínbohócok diliflepnije), hiszen a felnőtté váláshoz meg kell gazdagodni. 

Ekkor volt, hogy Gobbi Hilda fotelben ülve esti mesét olvasott a televízióban, közben dohányzott: „gyere, Flóra, csináljunk gyereket, aki majd megkérdi – ha véletlenül a fiúja ujjáról a sperma belekerül a hüvelybe –, hogyan is szeressen belém egy nyilas férfi. Az élet harc, Flóra, de mi csináljunk gyereket. No, így ismertem meg anyádat.” Népmese.

[Az a kényszerképzetem, hogy melletted minden reggel részvét a csillag. De vajon feldkurat Katz ismerte-e Chaplin bánatát? És meddig bírja egy gimis pasi szex nélkül? Árva fogkefe, ha végigmegyek rajtad én. Akácos út.]

Pókhálótalanítás kell, jöhet a perverz társkereső. Vagy a perverz öregurak. Pornó mesejelenetek. Pornó fehérneműben. Szegedi alkalmi pornó. Rendőrsztoris pornó.  Pornó nő nélkül. Pornó tanfolyam: szét a lábakat, hugi. Tudod, nem szeretnélek elveszíteni. 

A szenvedés után webkettő, internetponthú, az Ipad bedarál. Marketingháború, ha nincs rajtad bugyi. Kreatív oktatás: férfik leszopása, férfisegg nyalás, de részemről inkább légy, ami lennél, férfi, tehát punci, ezen belül is sportolónők puncija. Fekete párduc.

Ej, te ordenáré, vérnősző barom! Fütyifej! Ezek itt konkrét ismerkedő, bemutatkozó szövegek.

A vashatosi judaizmus köldöke androgün. Akinek meg nincs esze, legyen. Ezzel pedig kész a leltár.

(Köszönöm az ismeretlen látogatóknak, hogy keresőszavaikkal hozzájárultak e szöveg létrejöttéhez!)