2011. november 29., kedd

Szerintem fontos különvélemény

Foglaljuk össze mit tudunk:
1.
Vikifon vagyok.
2.
Miért [why?] MERT nem azt szajkózom, amit ti a Csalhatatlan Jóoldali Orákulumok kótájából dalltok és linkeltek nekem.
3.
Hanem? Én is a zannyájuk annyááját mondom, csak másképpen. Eltérően. Szemben veletek.
4.
Valamint naplózni merem a jóoldalisajtót
4.1.
Erre GYÖN nekem Hanni, hogy csakazindex, csak azt naplózom.
4.2.
erre érvem az, hogy szemben a korábbi évekkel, mióta nincsen sajtószabadság, azóta a rendes, állítólag normális és szakszerű sajtó egyarcvonalon kúnnyája a kurvannya stílusban, olyan szakszavakkal mint Matolcsy a szélkakaspolitikus, zzannyázik, miszerint csakakétember, csaka belsőhatások, csak a másfél év, ártatlan a nyolcév [-> Nyolcév Halottkeze] de a Tíz Év bezzeg nemártatlan stb
ÁLLJ! Pillanatfelvétel a jóoldalról. A Magyar Állampapírok sikernapján, amikor még a Háromból Egy nem minősített le bennünket, már savanyúaszólő fikázások, mert EZEKKEL szóba áll az IMF az indexen nyaffi arról, hogy felpuhult az IMF és a kurvannyukat, már nemzetisajátosságokat is figyelembe vesznek.
5.Szerencsére bebaszott a Moody”s. Örömünnep a jóoldalon, fokozódó kúnnyázással. Hanni a Magyar Hirlapot megrójja, mert nem írja le a bóvli szót és azt meri írni, hogy A Három –ból egy minősített le.
SZÜN.: Másnapján a magyar állampapírok sikereinek és meg se kezdődvén még ugye a tárgyalások az IMF-fel.
5.
Majd tegnap a jóoldali sajtó, miután két napig tamtamozta, hogy nincsenekkülsőokok, hazudnak a gecik csakbelsőokok csakmatolcsy csakorbán a hibás, már ugye tegnap a hírek arról, hogy az egész Eu inog, a britek milyen vésztevet készíttetnek, már fosnak a svájciak is. Ezek a ti orákulumaitok és had írjam le nagyonsokszor, tanképpen ikyen fejléccel kéne most ismegjelennie a jóoldali sajtóorgánumoknak, hogy 333 napja niócs sajtószabadság, 333 napja nincs sajtószabadsáág, Fehéroroszország szintű a sajtószabadság .

Hagy kérdezzem meg, ha ez a nemszabad sajtó és pl ez az index van kormányelnyomás meg intendatúrra alatt, akkor szerintetek, ha lenne sajtószabadság, akkor mit írna az újság.

Hanni, mint szakember, szerinted fokozható lenne még ez a fikaokádás, amit a jóoldali sajtó szabadabban művelhetne? Már most a blogok [fórumozósbetegek] szintje lehet a publicisztikai szint.[???] ÉS „gazdasági szakcikkben” a hangvétel publicisztikai és szakcikk nem a tudományos magyarázatoktól hemzseg, hanem olyan kifejezésektől, amiket részegen szokott kitanálni régen Megyesi Guszti bácsi. Ami az ÉS első oldalán természetes hangvétel. De nem egy „szakcikk"-ben [Agóra rovat]. És sziveskedtem is nektek egy tudományos hangvételű Kimagyarázó cikket linkelni 2009-ből. Kérdésem: MA mért nem lehet így elemezni? És ha én nem béltekervények purcogására vagyok kíváncsi, hanem szakelemzésre (ami nincs) Már talán csak Török Vidor képes elegantan uszítani (amikor sunyin uszítván hazudozik az Elnök emberei-ről. Ugyanis Török is nagyon jól tudja, hogy LJ. újabban leugatja O't. )
És nekem sem lehet másvéleményem, vagy csak úgy anyázom Matolcsyt meg Orbánt, ahogy ti (meg ahogy az újságban olvastátok) merthanem úgy gondolom, mint ti, akkor vikifon vagyok. Sőt, már Hanni feljogosítva érzi magát, hogy ő sértődjön meg. Mert én merek nem úgy beszélni, ahogy azt ő OLVASSA az orákulumokban, amik minden nap mást írnak és másra hivatkoznak ( SZÉLKAKAS? BASSZUSOZD ki a vékonyujjaiddal Hanni!) Egyik nap még nincsenek külsőokok, másiknap meg megy széjjel Európa de 2 nap alatt? Már arra, hogy az IMF szóbaáll ezekkel, egybóül fanyalogni az IMF-re (ami, ha pl ezek arra tettek volna [szabad lett volna arra tenniük>>] akkor ugyanezzel a lendóülettel lenne augusztus óta gecikgyüleketze a jóoldalisajtóban..

Csak elismételni tudom: nem látom értelmét s politikai vitakörnek. Nem hiszti ez, nagyon is nyugodt döntés. Akkor nyugodtam meg, amikor Hanni megkérdezte, hogy biztos jó helyen írok e. Rájöttem, hogy nem jó helyen: nem létezhet más másvélemény mint a tietek (amit az újság ír, ugye…) és a jóoldalé. Éljen a sajtószabadság!

Nekem sem szívem csücske a Fidesz-kormány, de tényleg bassza már telibe azt a sajtószabadságot a zúzmarás, hogy folyton, de folyton egyazon vélemény van a Népszabadság, az Index, a Hírszerző és az Origo minden oldalán…