2011. november 16., szerda

Ötezredik ügyfél és Jucus a vásárhelyi kormányablakban

Sent: Wednesday, November 16, 2011 2:35 PM
Subject: Ötezredik ügyfél és Jucus a vásárhelyi kormányablakban

Kedves Kolléga!

Ötezredik ügyfél és Jucus a vásárhelyi kormányablakban

 

Holnap délben köszönti a hódmezővásárhelyi kormányablak ötezredik ügyfelét B. Nagy László kormánymegbízott. A megyejogú város ügyfélszolgálata ezzel együtt annak az alkotásnak is birtokosa lesz, amely a kormányhivatalok által meghirdetett művészeti pályázatot megnyerte.

Egy alkotás „elevenedik meg” holnap azon a sajtóeseményen, amelynek keretében kihelyezik a vásárhelyi kormányablak falára a „Változatos Megyéink az Európai Unióban” című, a közigazgatás átalakításával kapcsolatos pályázat elsődíjas alkotását. A nyertes, Szabó Klára Petra vásárhelyi illetőségű fiatal művész, aki saját családtagjait, barátai festette meg pályamunkájában. A „Tamás, Mária, Jucus, Bence, Edit – Ablakok” című képsorozatával az volt a szándéka, hogy kifejezze: a kormányablakokban bárki korra és nemre való tekintet nélkül intézheti hivatali ügyeit. A képeken látható családtagok egyike, a festő édesanyja, Jucus, azaz Szabó Péterné is jelen lesz az alkotás átadásán. 

Az átadást azért illesztette erre a napra a Csongrád Megyei Kormányhivatal, mert emlékezetessé szerette volna tenni az ötezredik ügyfél fogadását a vásárhelyi kormányablakban. A megyejogú város ügyfélszolgálatán holnap a déli órákban kell megjelennie annak az állampolgárnak, aki éppen ötezredikként fordul a munkatársakhoz hivatal ügye elintézése miatt. Az ügyfelet B. Nagy László kormánymegbízott és Almási István alpolgármester úr köszönti.

A sajtóeseményre, amely holnap délben lesz, Önt is várjuk!

Szeged, 2011. november 16.

Varga Márta
kommunikációs vezető
Csongrád Megyei Kormányhivatal
6741 Szeged, Rákóczi tér 1.

  ________________________________  

Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.